Derfor er Thailand det mest besøgte land i verden

landskab

Et af de mest populære rejsemål for danskerne er Thailand. Selvom det er en god flyvetur væk, kan Thailand noget helt specielt som mange gerne rejser lidt ekstra langt væk for at få. Når man rejser lidt længere væk, kommer man netop også til en kultur, der på nogle måder er mere fremmed og spændende, end dem der ligger et par timers flyvetur væk.

For udover Thailands spændende kultur finder du også et af verdens smukkeste naturer – og det er ikke kun et lille område af Thailand, der er naturskønt, for Thailand tåler nemlig gerne flere besøg og har mange destinationer, der er værd at besøge. Nogle steder for deres historiske betydning og andre for natur, der er svært at finde andre steder.

Derudover er Thailand også ekstremt nemt at rejse i, og så længe man tager sig sine forholdsregler, får man sjældent problemer med at navigere rundt i landet. Desuden har landet en hovedstad, der bestemt også er værd at spendere nogle dage i. I Bangkok finder du nemlig en hektisk storby, der byder på hvad du end kunne drømme om, og som ikke minder om mange andre steder i landet.

Og da Bangkok er en de mest besøgte storbyer i verden finder I et væld af oplevelser og restauranter i topklasse. Bangkok kan uden problemer hamle op med flere af verdens mest kendte storbyer som New York og London. Desuden er Thailand selvfølgelig også et billigt land at opholde sig i. Selvom landet måske er det mest besøgte land i verden er priserne stadig billige, og i Bangkok kan du få et værelse på et luksushotel til brøkdelen af, hvad et tilsvarende værelse vil koste i Danmark.

Mange danskere er også glade for Thailandsk mad, der byder på andre smagskombinationer, end de traditionelle danske retter. Thailandsk mad smager nemlig af mere, og thaierne ynder at bruge et væld af urter og krydderier i deres retter, så længe de er friske. Især det thailandske gadekøkken er populært og her kan du nemt finde et måltid mad for ca. 10 kr. Læs mere og book din næste rejse til Thailand hos Find Min Rejse.

2 tanker om “Derfor er Thailand det mest besøgte land i verden

  1. Så skal jeg da til Thailand næste år 😀 Skal man bare tage til Bangkok og så ellers tage den på ‘gefühl’ derfra??

    1. Ja, det kan man i hvert fald godt – men ellers så kig på øer som Koh Kood, Koh Chang og på den ‘anden side’ Koh Lanta, Koh Kradan og evt Koh Lipe.

      God rejse til Thailand 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *