En investering i en vandalarm vil spare dig penge

oppustelig
En vandalarm kan spare dig for en formue, hvis du er husejer. Som husejer kan det være svært at holde øje med alle de steder, hvor vandskader er muligt og steder, hvor vand kan sive. Vandskader er dobbelt så slemme som mange andre skader, da de både koster en formue i både vandregninger og skaderne, som vandet forårsager.

Især hvis du skal på ferie, vil en vandalarm være en god idé. Mange vandalarmer kan sættes op med mail og mobiltelefoner, så de kan sende dig advarsler og alarmer omkring vandspild- og skader i hjemmet. De kan ligeledes indstilles til at slukke for vandet automatisk, så du ikke skal bekymre dig om det, når du er på ferie. Læs her om vandalarmer. 

Måske er den dyr, men den skal købes

Der findes mange forskellige vandalarmer på markedet, og de findes i mange prisklasser, lige fra få hundrede kroner til flere tusinde. Man skal dog huske på, at selvom en god vandalarm er dyr, vil den i sidste ende kunne spare husejere for mange tusinde kroner i både skader og vandregninger. Derudover kan vandalarmer også advare dig på sms og e-mail og slukke automatisk for vandet, så du ikke er nødt til at tage hjem fra arbejde for at slukke det, og ikke skal bekymre dig om vandskader imens du er på ferie.

De billigste vandalarmer på markedet ligner røgalarmer og fungerer på samme måde som røgalarmer. Det vil sige, at de kører på batterier og bipper, når sensorerne detekterer vand. Disse skal placeres i nærheden af steder, hvor der er risiko for vandudslip og for vandspild, der kan føre til kæmpe vandregninger.

Andre vandalarmer kan fungere sammen med tyverialarmer og dermed alarmere ejere på samme måde som disse tyverialarmer. Her kan der købes et abonnement, så alarmen kan kontakte ejeren på sms og e-mail. Her kan der købes et månedligt simkort eller et permanent simkort.

Disse modeller er udstyret med et GSM-modul og koster ikke så meget som man skulle tro. Vandalarmer kan nemlig købes helt ned fra et par hundrede kroner og en vandalarm med et GSM-modul kan købes til omkring 900 kr. Skal de være endnu mere avancerede, koster de dog mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *