Udlev din skydive-drøm i Danmark

himmel
For mange mennesker, er skydiving en oplevelse de gerne vil prøve mindst en gang i deres liv. Dog er der mange, der fejlagtigt tror, at det kun kan lade sig gøre i udlandet. Det passer dog ikke.

I Danmark er der rige muligheder for at prøve skydiving af, og Danmark har da også tidligere vundet medaljer ved VM i faldskærmsspring. Prøv skydive i Danmark

I Danmark er der desuden også kun to steder, der er godkendt til at uddanne i faldskærmsudspring: Dansk Faldskærm Union og Dropzone Denmark. Det er desuden også de eneste to steder i Danmark, der må udføre faldskærmsudspring, så vær ekstra forsigtig, når du skal booke din tur, da det kun er disse to steder, der må udføre denne sport i Danmark.

Når du booker dit udspring

Ved at booke et faldskærmudspring skal man gøre sig klart, hvilket form for spring man ønsker. Hvis man for eksempel er meget nervøs for turen, kan et tandemspring være en god idé for at gøre oplevelsen mere tryg. De andre to muligheder er derimod lidt mere action-prægede.

Der er nemlig også mulighed for at springe alene. Dette udspring kaldes solospring eller staticline og faldskærmen udløses automatisk, men man er altså ene om at flyve ned og lande korrekt. Den anden mulighed er et accelereret frit fald, og denne er mest til dem, der har for øje at blive uddanne til faldskærmsinstruktør.

Her har du 40-50 sekunders frit fald, hvor du bliver assisteret af to instruktører. Dette er dog ikke kun til dem, der ønsker at blive faldskærmsinstruktører, men også dem, der ønsker at fortsætte med sporten som fritidsinteresse eller at dyrke den på højt plan.

Info om faldskærm

Mange tænker nok at faldskærmen er ny opfindelse, men den har faktisk eksisteret i flere hundrede år. Den første faldskærm blev udviklet i 1797. Her sprang opfinderen ud fra en luftballon i næsten 1000 meters højde for at teste hans opfindelses virkekraft.

Faldskærmen som vi kender den i dag blev dog ikke opfundet før 1919, da den blev opgraderet med en udløser. I nyere tid er faldskærmen også blevet brugt af militæret til at nedsætte tropper i terræn, hvor det kan være svært at lande med maskiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *