Storbyferie i London – Hvilke seværdigheder og oplevelser skal man se?

Ligesom så mange andre danskere rejser jeg til London af og til. Der går således sjældent mere end et par år mellem jeg er et smut i den engelske hovedstad og jeg har efterhånden rejst til London 10-12 gange. Så hvorfor ikke lave et indlæg om, hvad man skal se, når turen går til London?

Rejsebloggeren Rejsekris.dk, der har været i London og lavet en del rejsevideoer så dem lægger vi lige ud med at vise herunder:

Første video viser meget godt en masse top seværdigheder i London. Jeg vil i særdeleshed anbefale at tage på den bådtur Rejsekris nævner. Måske endda længere østpå til Greenwich – derude er der en vildt fed park med udsigt over London. Rejsekris har igen dækket os ind, da han var der i sin sidste video:

Londons bedste oplevelser i følge mig

Udover de oplevelser han viser i de to videoer, så er mine yndlings seværdigheder i London følgende:

  • Buckingham Palace
  • London Eye
  • Hyde Park
  • Notting Hill området
  • Portobello Road market (er i Notting Hill)
  • Chelsea (for jeg er fan af CFC)
  • Camden Market

Hvad er dine yndlings oplevelser og seværdigheder i London?

Når jeg rejser til London flyver jeg altid til Heathrow lufthavn, bor i bydelen Paddington og tager med tuben på mit Oyster Card. Man kan også flyve til Luton eller Stansted, men så tager det en krig at komme ind til byen. Paddington er et super område med mange gode hoteller. Med Oyster Card sparer man mange penge på at komme rundt i byen – taxi er helt ekstremt dyrt i London.

Det var lige et par tips til storbyferie i det engelske.

2 tanker om “Storbyferie i London – Hvilke seværdigheder og oplevelser skal man se?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *