Lån penge til det du lige mangler – sådan gør du

laaneguide

Alle kender det at stå og mangle penge til noget man skal bruge lige nu og her. Det kan være man mangler nye møbler til stuen eller spisestuen, det kan være man skal have renoveret badeværelset, eller det kan være man står og mangler penge til den kommende sommerferie.

Det er dog tit besværligt at og svært at få lov at låne penge i banken. Det er tilsvarende også efterhånden blevet lettere og mere tilgængeligt at låne penge på nettet. Det eneste du skal gøre er at sætte dig ind, hvor mange penge du vil låne, hvor lang løbetiden skal være, og hvor høj renten skal være. Du kan læse mere om de forskellige lån og priser låne-portalen Koldekontanter.dk.

Det er dog også vigtigt at være opmærksom på lån-typen og renterne, så man er sikker på at kunne betale af på lånet regelmæssigt. Hvis man ikke sætter sig ind i dette, kan man risikere at afdrage alt for lidt på lånet og ende i RKI som en dårlig betaler. Hvis man først ender i RKI har man ikke mulighed for at låne penge andre steder, og man skal altså stadig betale de penge tilbage som man skylder.

Hurtigt lån = RKI?

Mange forbinder også hurtige lån på nettet med at ende i RKI, men det behøver man slet ikke. Man skal som sagt bare sætte sig ind i, hvor meget man skal afdrage om måneden og om man har mulighed for dette. Så længe man overholder disse regler, behøver et hurtigt lån på nettet slet ikke at være farligt.

Derudover kan det også være en fordel at undersøge, om man vil samle sine lån et sted til et stort lån. Det kan tit være en fordel, da renten som regel er lavere på større lån, og et stort lån vil tit gøre det mere overskueligt at skulle afdrage på sin gæld. Når man låner penge på nettet er det også vigtigt at være opmærksom på, at nogle banker har en minimumsperiode på afdragsperioden. Det vil altså sige, at hos nogle kreditorer er det ikke muligt afvikle hele lånet inden for et år.

Held og lykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *