Hvilke krav stiller du til dit køleskab?

Når man skal ud og købe et nyt køleskab skal man først gøre sig nogle overvejelser inden man kan finde ud af, hvilket et det skal være. Man skal overveje om det er vigtigt at køleskabet er energivenligt, om der skal være fryser i, og i så fald hvor meget den skal fylde, og hvor stort det skal være. Derudover skal man også overveje, om man er interesseret i ekstrafunktioner så som isterningemaskiner.

køleskab
Uanset hvad man ender op med af kriterier, er det altid en god idé at tjekke anmeldelser af produkterne inden man går ud og investerer flere tusinde kroner i dem. På test-køleskab.dk finder du en overskuelig oversigt over de bedste køleskabe på markedet, der er rangeret efter anmeldelser. Læs mere på hjemmesiden
.

De bedste køleskabe

På hjemmesiden ligger et køleskab fra Bosch nummer 1, og det er et køle-fryse produkt. Produktet er testvinder i Tænk fra 2014 og koster 3.797 kr. Køleskabet er A+++ energimærket og bruger kun 149 kWh pr år i energiforbrug. Den har en kølekapacitet på 249 liter, og en frysekapacitet på 89 liter. Derudover er det også vigtigt at tjekke lydniveauet, da mange bliver generet af deres køleskab, og dette ligger i den lave ende med et lydniveau på 38 dB.

Nummer 2 på listen har en højere brugervurdering end nummer 1 på listen, med en vurdering på 4.7. Dette er et køleskab fra Samsung til 3.403 kr. Køleskabets ydre er i stål look og den er kombineret køle- og fryseskab. Den har en kølekapacitet på 206 liter, og en lidt større frysekapacitet end nummer 1 med 98 liter. Dette køleskab har også en lidt ringere energimærkning, der ligger på A++.

Hvis man er ude efter en luksusmodel har Bosch et rigtig godt bud. De er kommet med et køleskab i ægte amerikanerstil, der har dobbeltdøre og isterningmaskine. Designet er i rustfrit stål og har en kølekapacitet på hele 370 liter. Derudover har køleskabet også en frysedel, der kan rumme op til 163 liter. Køleskabet har en brugeranmeldelse på 4.8 ud af 5 og er energimærket A+. Prisen er fra 12.999 kr. 

Vi håber, at du kunne bruge denne hurtige guide til valg af køleskab. Læs mere om køleskabe på test-køleskab.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *