Find oplevelser til alle typer

landskab
Oplevelser er blevet den nye go-to-gave, når man ikke lige ved hvad man skal give, eller når man gerne vil give noget ekstra specielt, som modtageren vil huske hele livet.

Det er dog vigtigt at holde sig for øje, hvad modtageren synes er sjovt og interesserer sig for. For eksempel er det vigtigt at overveje, om modtageren vil synes det er sjovt at blive fysisk udfordret, eller om det er en person, der er mere til kreative oplevelser. Køb en oplevelsesgave.

På hjemmesiden Du Glemmer Det Aldrig kan du finde et væld af oplevelser. Her er samlet de bedste af slagsen indenfor mange forskellige områder. For mændene, der tit er svære at finde gaver til, er det for eksempel et væld af muligheder, hvis det er en mand, eller dreng, der interesserer sig for cykling, er det muligt at købe et gavekort til banecykling til 749 kr.

Denne aktivitet foregår i Ballerup og her får du instruktion fra Michael Sandstød og Jimmi Madsen. I pakken indgår der 2 timers kørsel og instruktion, forskellige konkurrencer og lån af cykel, med mulighed for lån af ekstraudstyr. Banen i Ballerup er den eneste af slagsen i Danmark, så denne oplevelse er en unik mulighed for cykelentusiaster.

En anden action-præget aktivtiet er en tur i en F16 simulator. Man tænker måske, at siden det er simulator er oplevelsen langt fra virkeligheden, men det passer ikke. Cockpittet man sidder i er designet som en tro kopi af F16 fly og denne simulator er den eneste i hele Europa. Denne aktivitet koster 299 kr. pr person.

En aktivitet de fleste mænd helt sikkert også vil blive glade for, er et pizzakursus i Birks Køkken. Det er nemlig en kunst at lave god pizza og især i en normal ovn. På dette kursus lærer man at håndtere dejen rigtigt, tips til almindelige ovne, instruktion til bagning og æltning, samt et måltid bestående af pizza og dertilhørende drikkevarer. Derudover er det også muligt at tage pizzaer samt dej med hjem. I Birks Køkken bruger I udelukkende økologiske eller biodynamiske råvarer, og I vil desuden også blive introduceret til at lave pizzaer med surdej og nordiske meltyper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *