Vi rejser til Bali – Se videoerne og forstå hvorfor

bali
Se videoen længere nede i artiklen om Bali.

Efter at have rejst en del i Thailand og Cambodja som de eneste lande i Asien, har jeg nu vendt blikket endnu længere sydpå. Turen går således til Indonesien og nærmere bestemt, Bali.

Bali er en ekstremt populær ferieø i Indonesien og hvert år rejser mange tusinde danskere de ca 18 timer til Denpasar Airport på Bali. Man kan ikke flyve direkte fra Danmark til Bali, men skal mellemlande et sted, f.eks. i Bangkok som jeg gør.

Bali har været et populært rejsemål i mange år, så øen er udbygget med ekstremt mange flotte hoteller til de mange tusinde turister, der dagligt ankommer fra hele verden. Hvis du overvejer at rejse til Bali, så kan du læse mere om øen på Asien rejseguiden Traveleast. Herunder kommer en række gode videoer, der viser hvordan en rejse til Bali kan se ud.

Bali rejsevideoerDer er naturligvis et utal af Bali videoer online på Youtube, så det er bare med at søge. Du kan købe flybilletter hos Momondo og booke hoteller hos Hotels.com – ligesom alle andre steder i verden.

Top rejsemål på Bali er byerne Ubud, Seminyak og Sanur, men der er masser af spændende områder på Bali, så det er bare med at læse op på øen.

2 tanker om “Vi rejser til Bali – Se videoerne og forstå hvorfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *